Profesori invitaţi

 

Programul  Profesori invitaţi

Programul Profesori invitaţi se derulează din anul 2009 pe baza Acordului de colaborare bilaterală nr. 6239/ 04.07.2008, încheiat între Universitatea Semmelweis din Budapesta şi Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş.

Programul are în vedere facilitarea contactului profesional dintre cadrele didactice ale celor două universităţi, reînnoirea şi dezvoltarea legăturilor deja existente, respectiv va oferi posibilitatea demarării a unor proiecte comune de cercetare în cadrul UE.

Oferă posibilitatea Şefilor de Disciplină să invite cadre didactice din Universitatea Semmelweis din Budapesta pentru a susţine cursuri studenţilor UMF Tîrgu Mureş, în conformitate cu programa analitică a disciplinei respective.

Limba de prezentare a cursurilor este maghiara - pentru liniile de predare în limba maghiară, respectiv engleza – pentru liniile de predare în limba româna şi limba engleză.

Transportul invitaţilor va fi suportat de către Universitatea Semmelweis din Budapesta. Cazarea (2 nopţi) şi masa aferentă perioadei de şedere vor fi asigurate de UMF Tîrgu Mureş. De celelalte aspecte organizatorice ale vizitei se vor ocupa disciplinele gazdă.
 
Propunerile depuse vor include:

1. Numele invitatului
2. Datele de contact ale invitatului (nr. de telefon, e-mail etc.)
3. Tema propusă pentru curs
4. Perioada propusă
5. Data propusă

Informaţii suplimentare se vor afişa pe site în momentul declanşării programului, sau puteţi obţine la adresele de e-mail: gergelyistvan@studium.ro şi rel_int@yahoo.com

 


Lista Profesorilor invitaţi în anul 2009

Lista Profesorilor invitaţi în anul 2010