Profesori invitați

 

Programul  Profesori invitați

Programul Profesori invitați se derulează din anul 2009 pe baza Acordului de colaborare bilaterală nr. 6239/ 04.07.2008, încheiat între Universitatea Semmelweis din Budapesta și Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș.

Programul are în vedere facilitarea contactului profesional dintre cadrele didactice ale celor două universități, reânnoirea și dezvoltarea legăturilor deja existente, respectiv va oferi posibilitatea demarării a unor proiecte comune de cercetare în cadrul UE.

Oferă posibilitatea Șefilor de Disciplină să invite cadre didactice din Universitatea Semmelweis din Budapesta pentru a susține cursuri studenților UMF Târgu Mureș, în conformitate cu programa analitică a disciplinei respective.

Limba de prezentare a cursurilor este maghiara - pentru liniile de predare în limba maghiară, respectiv engleza – pentru liniile de predare în limba româna și limba engleză.

Transportul invitaților va fi suportat de către Universitatea Semmelweis din Budapesta. Cazarea (2 nopți) și masa aferentă perioadei de ședere vor fi asigurate de UMF Târgu Mureș. De celelalte aspecte organizatorice ale vizitei se vor ocupa disciplinele gazdă.
 
Propunerile depuse vor include:

1. Numele invitatului
2. Datele de contact ale invitatului (nr. de telefon, e-mail etc.)
3. Tema propusă pentru curs
4. Perioada propusă
5. Data propusă

Informații suplimentare se vor afișa pe site în momentul declanșării programului, sau puteți obține la adresele de e-mail: gergelyistvan@studium.ro și rel_int@yahoo.com

 


Lista Profesorilor invitați în anul 2009

Lista Profesorilor invitați în anul 2010